Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ak parti nin 7’inci olağan kongresi ve toplu açılış töreni için Malatya’ya geldi.
Pazar günü cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayacak olan şehirde günler öncesinden hazırlık başladı.Kongrenin yapılmağı alanda korona virüs içinde sosyal mesafe ve dezenfektanlı tedbirler alınırken miting alanında sandalyeler arasında 1 buçuk metre mesafe konuldu.
Hem Erdoğan’ın konuşmalarını yapacağı alanda hem de Malatya merkezindeki cadde ve sokaklarda geniş güvenlik önlemi alındı.
Geçiş güzergahlarında deyim yerindeyse kuş uçurtulmadı. Erdoğan’ın mitingine saatler kala vatandaşlar içeriye alınmaya başladı. Bir diğer hareketlilikte Malatya Erhaç Havaalanında yaşandı.hava alanından çıkan cumhurbaşkanı takip edenler uzun araç konvoyu oluşturdu. 2 helikopter miting alanına kadar eşlik etti. Yol boyunca kendini bekleyen vatandaşları kırmayan Erdoğan zaman zaman otobüsü durdurarak onlarla sohbet etti.
Mahallelilere çay dağıtan cumhurbaşkanı, kendini bekleyen küçük çocuklara oyuncak dağıtmayı da ihmal etmedi. Miting alanına gelen Erdoğan kendini bekleyen Malatyalılara seslendi.
VUSLAT HABER
Son Güncelleme: 25.10.2020 18:40