Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye’nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik devam eden Fırat Kalkanı Harekatı’nda, terör örgütü DAEŞ‘e ait aralarında silah depolarının da bulunduğu 208 hedef imha edildi.
TSK, DAEŞ’in El Bab bölgesinde gerçekleştirdiği bombalı araç saldırısı sonucu, bir askerin şehit olduğunu açıkladı.
TSK’dan yapılan açıklamada, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 11 DAEŞ’li teröristin etkisiz hale getirildiği, 4 muhalifin de yaralandığı belirtildi.
TSK’nın açıklamasında, ayrıca hedef tespit vasıtalarıyla tespit edilen 156 DAEŞ hedefinin, ateş destek vasıtalarıyla imha edildiği de bildirildi. Türk Hava Kuvvetleri’ne ait uçaklar tarafından, Bab bölgesinde tespit edilen 52 DAEŞ hedefinin de imha edildiği kaydedildi.
Haber10